Visokokakovostno temnenje stekel s folijo

Odlična rešitev za zagotovitev hladne in udobne notranjosti vašega vozila, še posebej v vročih poletnih mesecih, je zatemnitev stekel – avto s tem ne postane samo bolj hladen v notranjosti, ampak se tako poskrbi tudi za prijetno okolje. Tako se lahko vedno vozite udobno, ne glede na zunanje vremenske razmere. Cena za zatemnitev stekel na avtu je odvisna od različnih modelov in znaša okrog 200 evrov. Poleg praktičnih koristi se dvigne tudi estetska vrednost vašega vozila, ko se izvede zatemnitev stekel. Avto bo videti bolj moderno in privlačno. Močna svetloba med vožnjo lahko povzroči neprijetnosti, zato je storitev edina učinkovita rešitev, če želite izogniti neprijetnim situacijam in svojim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti večje udobje med vožnjo.

Kakovostna storitev za vaše vozilo

Podjetje se s to storitvijo ukvarja že vrsto let. Ponujajo visoko kakovostne storitve, ki so hitre, zanesljive in cenovno ugodne. Njihove rešitve so prilagojene strankinim potrebam, zato lahko pričakujete individualen pristop k vašemu vozilu. Ne le, da bo vaše vozilo udobnejše in lepše, ampak boste tudi prihranili, saj njihove storitve niso drage v primerjavi z obstojnostjo in kakovostjo uporabljenih materialov. Prepričajte se sami o kakovosti njihovega dela, ko se gre za zatemnitev stekel. Avto ima po izvedbi lahko različne stopnje zatemnitve, ki se izražajo v odstotkih. Te stopnje predstavljajo, koliko svetlobe je blokirano, pri čemer večji odstotki pomenijo bolj črn izgled. Na voljo so stopnje 50%, 75%, 85%, 95% in 98%, kar omogoča strankam, da izberejo stopnjo glede na svoje preference.

Zasebnost in varnost

Ena izmed ključnih prednosti je izboljšanje zasebnosti v vozilu, ko se izvede zatemnitev stekel. Avto je tako zaščiten pred radovednimi pogledi, kar je še posebej koristno, če ste pozabili predmete v njem. Morebitni tatovi bodo ob sprehodu ob vozilu težko videli, kaj se nahaja v njem, ali celo, ali je notri kdo prisoten. To zagotavlja dodatno varnost in zmanjšuje tveganje za tatvine ali vdore vanj. Storitev ne zagotavlja le zasebnosti, ampak tudi učinkovito zmanjšuje notranjo temperaturo v njem. To pripomore k manjši obremenitvi klimatske naprave, kar posledično zmanjšuje porabo goriva. S tem prihranite denar in prispevate k ohranjanju okolja.

Dodatna zaščita in estetski poudarek

Poleg tega storitev zagotavlja dodatno zaščito, saj uporabljena folija ob morebitni nesreči prepreči razbitje materiala in s tem zmanjša tveganje za poškodbe potnikov. Estetsko gledano storitev izboljša videz vozila, zlasti med mlajšo populacijo, ki ceni moderen in atraktiven izgled vozil. Storitev zmanjšuje bleščanje, kar je še posebej pomembno med vožnjo proti soncu. Poleg tega poveča UV zaščito, kar ščiti potnike pred škodljivimi sončnimi žarki. Zaradi vseh teh prednosti se zagotovi večje udobje za potnike na zadnjih sedežih, ko se izvede zatemnitev stekel. Avto je bolj hladen, kar je še posebej pomembno pri daljših vožnjah.

Omejitve in pravila

Vendar pa je pomembno vedeti, da zakonodaja določa, da je storitev dovoljena le na zadnjem delu vozila, to je za B stebrički. Uporaba folij na vetrobranskem in stranskih steklih sprednje vrste vozila je strogo prepovedana. Zato je ključno upoštevati zakonske omejitve in se odločiti za storitev le tam, kjer je to dovoljeno, da ne kršite prometnih predpisov. Pomembno je, da morebitno storitev ustrezno evidentirate v homologacijskem kartončku vašega vozila. Tudi svetlejše folije na zadnjih oknih bodo omilile moteče vplive močnega sonca, medtem ko temnejše folije popolnoma odstranijo nadležno svetlobo.

Udobje in zasebnost tudi za podjetja

Poleg posameznikov se za storitev odločajo tudi podjetja s službenimi vozili. To je še posebej pomembno za podjetja, ki prevažajo opremo za delo. Storitev omogoča povečano udobje in zasebnost v vozilih, kar je ključno za zaščito opreme in ohranjanje zasebnosti ter varnosti zaposlenih. S tem se zagotavlja optimalne pogoje za prevoz opreme, obenem pa se izboljša tudi estetski videz službenih vozil. Cena za zatemnitev stekel na avtu je odvisna od vrste vozila. Za 3-vratni hatchback znaša okrog 180 evrov, za karavane znaša okrog 200 evrov, za limuzine in SUV-e pa okrog 210 evrov.