Samsung Fold 5 11 (1)

Združitev kakovosti zvoka in inovacij

Danes so kvalitetne wireless slušalke odlična alternativa klasičnim žičnim modelom, saj je tehnološki napredek omogočil izboljšanje kakovosti zvoka in zanesljivost povezovanja. Pred leti bi bil njihov nakup manj priporočljiv zaradi težav s povezljivostjo in krajše življenjske dobe baterije. Danes pa so Bluetooth wireless slušalke postale priljubljena izbira, saj ponujajo visoko kakovost zvoka in enostavno povezovanje s pametnimi napravami. Na voljo je široka ponudba, razdeljena v različne kategorije, vključno s povezanimi modeli prek vratne vrvice, on-ear in over-ear modeli, ki so vsi opremljeni z vgrajeno baterijo in se povezujejo prek Bluetooth tehnologije.

wireless slušalke2ž (1)

Inovativen design in zmogljive specifikacije

Samsung Fold 5 5G 256GB združuje inovativen dizajn z zmogljivimi specifikacijami, ki omogočajo izjemno uporabniško izkušnjo. Telefon deluje na operacijskem sistemu Android 13, ki uporabnikom zagotavlja najnovejše funkcije in izboljšave. S kar 256 GB internega pomnilnika in 12 GB RAM-a ima telefon dovolj prostora za shranjevanje podatkov in tekoče delovanje aplikacij. S 50, 10 in 12 MP fotoaparati lahko zajamete osupljive posnetke s širokim razponom barv in podrobnostmi. Ponudbo si oglejte na: https://www.a1.si/telefoni/samsung-fold-5-5g-256gb-crna. Ne glede na to, ali gre za fotografiranje pokrajin ali portretov, vam Samsung Fold 5 5G zagotavlja izjemno kakovost slike. Z močno baterijo kapacitete 4400 mAh lahko telefon brez težav uporabljate ves dan, tudi ob intenzivni uporabi.

Popolna brezžična povezava

True wireless slušalke predstavljajo novo generacijo tehnologije, ki omogoča popolno brezžično izkušnjo brez kakršnih koli kablov. Resnično wireless slušalke so opremljene le z majhno polnilno škatlico, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje. Zaradi svoje zasnove so resnično brezžični modeli izjemno priljubljeni med uporabniki javnega prevoza, saj omogočajo popolno svobodo gibanja. Pri izbiri med različnimi modeli je pomembno preveriti kapaciteto baterije, saj nekateri modeli omogočajo do 30 ur predvajanja vsebin, vendar so običajno dražji.

wireless slušalke1 (1)

Napreden zaslon

Samsung Fold 5 5G navdušuje s svojim 7,6-palčnim glavnim zaslonom, ki omogoča osupljivo kinematografsko izkušnjo in izjemno produktivnost. S svetlostjo do 1750 cd/m2 je slika na zaslonu vedno svetla in jasna, tudi ob močni svetlobi. Poleg tega je telefon zložljiv, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, ne da bi pri tem izgubili kakovost in funkcionalnost. Samsung Fold 5 5G postavlja nove standarde v mobilni tehnologiji z napredno zasnovo in izjemno zmogljivostjo. Z impresivno baterijo kapacitete 4400 mAh boste lahko uživali v uporabi telefona ves dan. Ta zmogljiva dvojna baterija, skupaj z naprednim procesorjem, učinkovito prilagaja porabo energije glede na vaše navade in potrebe, kar omogoča daljšo življenjsko dobo baterije kot kdaj koli prej.

wireless slušalke (1)

Pomembnost avdio specifikacij pri nakupu

Ko kupujete wireless slušalke je ključno upoštevati njihove avdio specifikacije, ne glede na to, katero vrsto naprave iščemo. Večina proizvajalcev ponuja tehnične podatke o svojih izdelkih, vendar nekateri ne delijo toliko informacij. Čeprav se na prvi pogled te številke in oznake zdijo kompleksne, so v resnici precej enostavne za razumevanje, ko si vzamemo čas za njihovo preučitev. Pomembno je poudariti, da so avdio specifikacije ključnega pomena za optimalno zvočno izkušnjo. Ko gre za wireless slušalke je ena od ključnih stvari, na katero moramo biti pozorni, velikost zvočnikov. Večji zvočniki, kot jih imajo večina over-ear modelov, imajo potencial za proizvodnjo močnejših zvočnih valov. Tipični over-ear modeli običajno vsebujejo zvočnike s premerom 40 milimetrov ali več.

Samsung Fold 5 1.22 (1)

Najhitrejša platforma za brezhibno igranje

S Snapdragon 8 Gen 2 mobilno platformo za Galaxy lahko potiskate meje zmogljivosti in se potegujete za zmage v igrah. Samsung Fold 5 ima visoko zmogljiv procesor, ki zagotavlja tekoče izvajanje iger na najvišji ravni. Inovativni sistem kamer vključuje ne le napredno kamero, temveč tudi dva velika zaslona, ki telefon Samsung Fold 5 spremenita v prenosni studio. S 30-kratno prostorsko povečavo lahko fotografirate, urejate in delite svoje posnetke na popolnoma novi ravni kreativnosti. Z dvojnim predogledom lahko fotografirani osebi omogočite, da vidi, kako bo izgledala fotografija, kar ji omogoča, da se popolnoma pripravi in poskrbi za najboljši izgled.

Različne velikosti zvočnikov in njihov vpliv na zvočno izkušnjo

Kompaktne earbuds kvalitetne wireless slušalke običajno vključujejo zvočnike s premerom 6-8 milimetrov, kar je precej manjše v primerjavi z večjimi zvočniki over-ear modelov. Čeprav večji zvočniki običajno proizvajajo glasnejši in močnejši zvok, to ni edini dejavnik, ki vpliva na avdio zmogljivost. Pri izbiri je pomembno upoštevati tudi druge dejavnike, ne le velikost zvočnikov. Ena od ključnih specifikacij, na katero moramo biti pozorni, je razpon frekvence, ki ga merimo v Hz. Ta parameter določa razpon nizkih, srednjih in visokih tonov, ki jih lahko različni modeli reproducirajo. Čeprav je človeško uho običajno občutljivo na frekvence med 20 in 20.000 Hz, pa visokokakovostni modeli višjega cenovnega razreda lahko pokrijejo širši razpon, vse do 5 do 40.000 Hz.

Samsung Fold 5 1.1

Ujemite utrinke v temi

S funkcijo visoke ločljivosti lahko na glavnem zaslonu zajamete nočne prizore v vsej njihovi lepoti. Sposobnost snemanja v šibki svetlobi vam omogoča, da ustvarite osupljive fotografije z živahnimi barvami in ostrimi detajli. Z aplikacijo Expert RAW lahko svoje posnetke izpopolnite kot pravi profesionalci. Uporabite funkcijo za večkratno osvetlitev, ki omogoča združevanje več posnetkov v eno popolno fotografijo z več plastmi. S Samsung Fold 5 5G 256 GB kot fotografskim stojalom v prepogljivem načinu boste imeli stabilno podlago za ustvarjanje kreativnih del brez tresenja.