radiofrekvenca obraza.1

Do lepšega videza z inovativnimi metodami

Ste se že naveličali svoje povešene kože na obrazu in vse večjih gub? Če ste končno pripravljeni ukrepati glede tega, a ne želite na kirurški poseg, potem bo za vas idealni tretma radiofrekvenca obraza, ki poteka s pomočjo sodobnega in zanesljivega aparata. Postopek je popolnoma neinvaziven in zagotavlja vidne rezultate že po prvi terapiji, saj poteka na molekularni ravni. Aparat s svojim delovanjem namreč ustvari visokofrekvenčno polje, s tem pa se spodbudijo procesi znotraj molekul.

Če vas poleg gubic skrbi tudi, kako boste videti poleti v kopalkah, se lahko odločite za odstranjevanje celulita z nekaterimi najinovativnejšimi metodami. Med najučinkovitejše zagotovo spadata kavitacija in LPG endermologija, ki jih izvajajo strokovnjaki podjetja Rehamed. O tem, katero izmed obeh metod izbrati in kakšne rezultate si lahko obetate, si preberite več v nadaljevanju.

odstranjevanje celulita

Radiofrekvenca obraza in kombiniranje različnih terapij

V želji, da bi izbrali pravo terapijo, ki vam bo zagotovila čim boljše rezultate, se pogosto pozablja, da je za to pogosto potrebna večkratna ponovitev iste terapije. Možno in priporočljivo pa je tudi kombiniranje več različnih terapij oz. tehnik. Radiofrekvenca obraza se izvaja s pomočjo posebnega Cryo Derm aparata, s katerim je možno izvajati kapacitivno globinsko segrevanje oz. CPT, obenem pa se z njim izvajajo tudi druge tehnike.

Tudi zato je pri številnih sodobnih metodah zaradi njihovega ciljanega učinka, ki običajno zagotavlja odpravo zgolj enega točno določenega problema, priporočljivo med seboj kombinirati različne tehnike, ki jih je možno izvajati z enim aparatom.

Tako se na primer priporoča radiofrekvenca obraza v kombinaciji z LPG endermoliftom in z LPG endermologijo, ki poskrbi za odstranjevanje celulita in maščobnih oblog. Tudi sicer velja najprej uporaba LPG tehnike, nato sledi globinsko segrevanje kože z uporabo posebnega Cryo Derm aparata.

radiferkvenca obraza

Kakšni so rezultati po prvi terapiji?

Običajno radiofrekvenca obraza poteka tako, da se najprej izvede diamantni piling oz. mikrodermoabrazija. Zatem sledi radialna endodermna tehnika. Koža je tako pripravljena na globinsko segrevanje s CPT tehnologijo, po globinskem segrevanju pa sledi še ohlajanje kože s cryo tehniko. Za najboljše rezultate je priporočljiva vsaj šestmesečna terapija, ki zagotavlja dolgoročni učinek.

Kljub temu pa boste že po prvem tretmaju lahko opazili prve rezultate. Koža je pomlajena, bolj napeta in čvrsta, tudi gubice so manj vidne. Ena terapija običajno traja med 20 in 30 minutami. Na splošno sicer radiofrekvenca obraza velja za samostojno terapijo, lahko pa se že na začetku odločite za več zaporednih terapij. Če se odločite za več terapij, naj bo med njimi vsaj en teden premora.

radiofrekvenca obraza

Kako poteka odstranjevanje celulita?

Najpogosteje se za odstranjevanje celulita uporabljata predvsem dve metodi, in sicer kavitacija in LPG endermologija. Pri prvi gre za razbijanje maščobnih celic v podkožju s pomočjo posebnega aparata, ki nato te maščobne celice razgradi v proste maščobne kisline. Medtem pa druga metoda posnema princip masaže, pri čemer gre za intenzivno vsesavanje in istočasno masiranje prizadetega dela telesa.

Za vse, ki si želite učvrstiti kožo na stegnih, zadnjici ali na nadlahteh brez kirurških posegov, sta ti dve metodi najbolj primerni. Če želite kombinirati odstranjevanje celulita na telesu z odpravo obraznih gubic, bo za vas najučinkovitejša radiofrekvenca obraza in telesa.

odstranjevanje celulita.2

Odstranjevanje celulita na neboleč način

Po zaslugi napredne tehnologije lepotni strokovnjaki pri izvajanju tretmajev uporabljajo najsodobnejše aparate, ki zagotavljajo odlične rezultate in varno uporabo. Kavitacija je neinvazivna metoda, ki ne povzroča bolečin, predvsem pa je dobra alternativa liposukciji. Tako vam ni treba pod nož, da bi dosegli podobne rezultate.

Pri tej metodi pride do ustvarjene koncentracije energije, ki se skoncentrira na točno določeno globino v tkivu. Na ta način so ustvarjeni pogoji za učinkovito selektivno razbijanje maščobnih celic v podkožju. Pri tem pa žile, mišice, živci in tudi sama površina kože ostanejo neprizadeti. Takšen postopek za odstranjevanje celulita je zato popolnoma neboleč.

odstranjevanje celulita1

Z globinsko masažo do čvrstejše in bolj napete kože

LPG endermologija je ravno tako neinvazivna in ne povzroča bolečin. V principu je zelo podobna globinski masaži, le da jo izvaja aparat. Ta ima posebni nastavek, ki z močnim vsesavanjem in masiranjem deluje na obravnavano mesto tako, da spodbudi arterijski, venski in limfni obtok. Posledično pa s svojim delovanjem poskrbi tudi za odpravo strupenih snovi iz telesa.

Ta tretma za odstranjevanje celulita pomaga raztegniti vezivna vlakna, posledično pa postane koža bolj napeta. Z intenzivnim vsesavanjem in globinskim masiranjem se namreč spodbudi tvorjenje elastina in kolagena, zaradi česar je koži povrnjena čvrstost. Tudi številne nakopičene maščobe na problematičnim delih se zmanjšajo, morebitne neželene nepravilnosti in neravnine pa se zgladijo. Ta metoda vam pomaga oblikovati lepšo in skladnejšo postavo.

Če tudi vi spadate med skoraj 90 odstotkov populacije žensk, ki se spopada s pomarančno kožo na kritičnih mestih, ali pa vas zanima radiofrekvenca obraza, je zdaj čas, da ukrepate. Morda ste še vedno v dvomih in niste prepričani, katera metoda je za vas najbolj primerna. V tem primeru se najprej posvetujte z izkušenimi strokovnjaki, ki vam bodo prisluhnili in vam svetovali glede najboljše terapije. Za brezplačni uvodni pogovor kontaktirajte podjetje Rehamed, kjer vam bodo z veseljem pomagali.