Binance

Enostavna Binance registracija

Trgujete s kriptovalutami? Se spoznate na market in znate brati njegovo strukturo? Če je vaš odgovor da, je vse, kar še potrebujete, zanesljiva in ugodna platforma za trgovanje. Binance registracija je popolnoma enostavna ter vam bo vzela le nekaj minut. Na njej boste zasledili številne prednosti, katere so precej pomembne v tem poslu. Točne korake in postopek kako poteka Binance registracija pa si lahko ogledate na podani povezavi: https://www.forex-trgovanje.si/kriptovalute/trgovalne-platforme/binance/.

bitcoin1

Zakaj ravno ta trgovalna platforma?

Binance.com je na svetovni ravni ena izmed največjih in najbolj priljubljenih trgovalnih platform. Glavne prednosti so nizke provizije in zelo velik izbor različnih kriptovalut, ki jih ta ponuja. Pomembna prednost je tudi to, da ponuja skoraj vse storitve, ki so na voljo v svetu kriptovalut. Torej poleg trgovanja nudijo tudi tako imenovani ‘staking’, ‘lending’,…

Veliki menijo, da je platforma precej nepregledna, zlasti novim uporabnikom. Težko manevrirati med vsemi opcijami, ki jih ponuja. Za določene stvari ima tudi lastna poimenovanja, kar zadeve še bolj zakomplicira. Kljub temu pa je to vseeno ena izmed vodilnih trgovalnih platoform. Večina pravi, da se jo s časoma navadi in nauči. Ostaja pa tam, ker so provizije nizke in ker omogoča vse storitve, ki so na voljo v svetu kriptovalut.

Varna Binance registracija

Ker se pri upravjanju z denarjem preko spleta lahko hitro zatipkamo ali  naredimo kakšno napako, je priporočljivo postopek vzeti resno in si zanj vzeti čas. Saj se pri kriptovalutah lahko opravlja z veliko količino denarja, je pomembno, da se postopek opravi pravilno. Varna Binance registracija je natančno opisana na zgoraj podani povezavi. Tam lahko sledite korak za korakom in si tako zagotovite, da vse od odprtja računa do verifikacije opravite pravilno.

Binance registracija

Verifikacija

Zakaj je verifikacija pomembna in kaj za njo potrebujem? Pri takih podjetjih je izredno pomembno, da so vse pravno-formalne stvari pravilno urejene. Pred pričetkom verifikacije pripravite naslednje dokumente:

  • osebni dokument (lahko osebna izkaznica ali potni list)
  • račun, ki vsebuje vaše osebne podatke (lahko račun za elektriko ali kaj podobnega)

slika osebe, ki se želi prijaviti (slikate se v živo, na povezavi, ki jo dobite med verifikacijo)