darila za ženske

Ideje za najlepša darila za ženske

Ste med iskanjem idej za darila naleteli na tale prispevek? Potem ste na pravem mestu in berite dalje, saj smo vam pripravili cel seznam idej, kaj podariti nežnejšemu spolu. Verjetno se strinjate, da je sicer nakupovanje za ženske veliko bolj enostavno kot za moške, vendar tudi pri izbiri darila zanje odločitve kdaj postanejo težke. Ko izbirate presenečenje za mamo, sestro, prijateljico … je prvi vrsti dobro vedeti, o kakšni priložnosti razmišljati. Za nekatere je dovolj že naravna slovenska kozmetika, za druge nova doživetja, za tretje pa razvajanja v takšni ali drugačni obliki.

welness razvajanje

Kakšna darila so primerna?

S čim presenetit žensko, je odvisno od večih dejavnikov – od njene osebnosti, želja, življenjskega stila in navsezadnje posebne priložnosti. Še posebej ob večjih življenjskih dogodkih in prelomnicah (npr. okrogle obletnice, menjava službe, pokoj, poroka …) je pomembno, da poklonite nekaj takšnega, kar za vedno ostane v spominu. Če so ob rojstnih dnevih in okroglih obletnicah najbolj pogosta kulinarična in wellness razvajanja, pa so pri porokah, upokojitvi in podobnih situacijah primerna doživljajska darila.

Ko govorimo o poklonih za ženske, imamo največkrat v mislih matere, sestre, partnerice, žene, prijateljice in sodelavke. Za matere so primerna razvajanja v spa centrih, obisk toplic ali slovenska kozmetika za nego kože. Za prijateljice si lahko privoščite malce več drznosti ter jim poklonite zabavna doživetja in preizkušnje. Partnerko boste zagotovo razveselili s lepotnim tretmajem, masažo, romantičnim vikend pobegom ali kulinaričnim razvajanjem. V kolikor boste izbrali paket za dve osebi, boste najverjetneje ravno vi tisti, ki vas vzame s seboj. Za sodelavke pa so primerna doživljajska presenečenja in nove izkušnje, seveda odvisno od situacije.

wellnes razvajanje

Športno in avanturistično presenečenje

Če iščete darila za športno navdušenko, razmislite o aktivnih in adrenalinskih možnostij, ki dvignejo utrip in poženejo kri po žilah. Športno presenečenje ima ogromno možnosti, od edinstvenega doživetja v naravi, zabave v zraku in smeha na vodi. Med najbolj priljubljenimi športnimi in adrenalinskimi presenečenji pri nas so spust po jeklenih vrveh oz. zip line, skok z elastiko oz. bungee jumping, rafting po divjih vodah, soteskanje oz. canyoning, skok s padalom v tandemu, letenje v vetrovniku in vožnja s hitrimi športnimi avtomobili.

naravna kozmetika

Z wellness razvajanjem boste težko zgrešili

Skoraj ni ženske, ki se ne bi razveselila lepotnega tretmaja, sproščujoče masaže, osvežilnega savnanja ali razvajanja v wellness centru. Poklonite ji dnevno razvajanje, lahko pa tudi večdnevni pobeg, stran od mestnega vrveža. Izbirate lahko med številnimi ponudbami termalnih parkov, spa centrov in sprostitvenih apartmajev. Z roko v roki s tem gre tudi slovenska kozmetika, ki jo lahko poklonite skupaj z bonom za razvajanje.

wellnes

Naravna slovenska kozmetika za lepotne navdušenke

Le katera ženska se ne navdušuje nad lepotnimi izdelki? Pri lepotnih navdušenkah nikakor ne boste zgrešili s kakovostnimi izdelki, še posebej, če se v vaši vrečici pojavi edinstvena slovenska kozmetika. Čeprav je pri nakupu lepotnih izdelkov dobro biti nekoliko bolj pazljivi, saj številne posameznice najbolje vedo, katere izdelke uporabljajo in jim odgovarjajo, pa to še ne pomeni, da se v vrečki presenečenja ne smejo znajti univerzalni kosi, kot so krema za roke, terapevtski set, CBD mazilo za kožo, balzami za ustnice, geli za tuširanje …

V zadnjem času je priljubljen trend vračanja v naravo, s tem pa na popularnosti pridobiva tudi slovenska kozmetika iz konoplje. Ta ne samo, da blagodejno vpliva nanjo, temveč jo tudi zdravi in odpravlja številne kožne težave. Priznana slovenska kozmetika iz konoplje vključuje divjo svežino slovenskih gozdov, dolgoletno tradicijo gojenja konoplje ter dišečih cvetov mediterana. Številni priznani lepotni izdelki imajo certifikat naravnega izdelka, poleg tega pa zagotavljajo transparentnost izvora in predelave surovin do končnega izdelka. V kolikor niste prepričani o izbiri pravega izdelka, lahko slavljenki poklonite tudi set vzorčnih izdelkov.

hemptouch

Zabavno presenečenje, ki ga ne bo pozabila

Želite svoji sestri, prijateljici, ki se bo poročila ali sodelavki, ki odhaja na novo delovno mesto, pripraviti nepozabno presenečenje z obilo zabave in smeha? Potem ji poklonite najem kajaka ali supa ter se podajte na vodo, morda se preizkusite v vožnji s karting avtomobilčki, ali pa najemite pedalin in se zapeljite po jezeru. Obilo smeha zagotavlja tudi sekiromet, če pa želite to spodbuditi z malce adrenalina, pa se podajte v sobo pobega, na paintball ali na hojo po žerjavici.

darila za ženske1.1

Nepozabna izkušnja, o kateri ne bodo nehali govoriti

Za nekoliko bolj umirjene posameznice, ki pa imajo vseeno rade nove izkušnje, so primerna doživetja, ki jim bodo ostala v spominu po lepotah in ne po adrenalinu. Primer takšnega darila je panoramski polet z letalom ali helikopterjem, izlet v Benetke ali polet z balonom.

darilni bon

Vrednostni boni, najbolj varna izbira

Če še vedno ne veste, kaj pokloniti ali pa se bojite, da je presenečenje preveč drzno, je najbolj varna izbira vrednostni bon. Še posebej takšen, ki pokriva številna področja oz. vsa, ki smo jih opisali v prispevku. Tako si boste prihranili razmišljanje in dvome, obdarovanka pa ga bo izkoristila za tisto, kar ji je najbolj blizu.