samsung1

Komplet za znoret in telefon Samsung v novi podobi

Ker tehnologija ne pozna meja in ker smo uporabniki vizualni tipi, so proizvajalci primorani izdelovati nove in moderne oblike mobilne tehnologije, ki nas že samo s pogledom, naravnost očara. Izdelki v obliki mobilcev in dodatkov, kot bluetooth slušalke, so tako kar naprej v koraku s časom in ponujajo mero kreativnosti, sodobnosti in precizne funkcionalnosti, ki jo povprečen uporabnik v trenutnem stoletju potrebuje.

Priljubljeni telefon, kot je to na primer: https://www.a1.si/samsung, pa ni popoln, če ga ne spremlja visoko kakovostna dodatna oprema, ki celotno izkušnjo še izboljša. To je moč doseči, na primer, če dodate bluetooth slušalke (https://www.a1.si/nakupovalnica/audio-video/slusalke). Dodana vrednost, ki jo odseva izbrana znamka, pa se kaže na različne načine, zato si poglejmo, zakaj je telefon Samsung tako priljubljen.

brezžične3

Telefon Samsung v novi podobi

Samsung, kot eden izmed visoko uvrščenih proizvajalcev mobilne tehnologije, je v svoje vrste uvrstil tudi tretjo in garancijsko izboljšano vrsto zložljivega telefona. Ta vam z možnostjo odprtja v ogromen zaslon, omogoča odlično izkušnjo gledanja, igranja, klicev in internetnega brskanja.

Telefon Samsung s to obliko, omogočeno v 5G omrežju, podira vse rekorde! V svojih vrstah je najtanjši in se zato tudi odlično prilega v žep. Zaprt 15,82 cm zaslon, omogoča hiter prevzem klicev in sporočil, kar preko zaslonske tipkovnice in vam omogoča držanje v eni roki. Ko pa ga odprete, pa se prižge 19,3 cm upogljiv zaslon, ki vam omogoča realistično izkušnjo gledanja videoposnetkov in slik.

V primerjavi z običajnim, se ta novodobni telefon Samsung razlikuje v tem, da ponuja novo izkušnjo, zaradi katere skoraj ne potrebujete več tablice, saj jo le-ta s svojimi zmogljivostmi, skoraj zlahka zamenja.

samsung2

Prednosti zložljivega, pred navadnim mobilnim telefonom

Če se sprašujete, v katerih pogledih je zložljivi telefon Samsung v prednosti, smo vam pripravili nekaj primerov, ki vas bodo zagotovo prepričali, da ga preizkusite:

  • majhen konstrukt, a izjemno močan, odličen in zmogljiv Octa-Core procesor,
  • vzdrži do 200.000 prepogibov,
  • izjemno močan v kombinaciji s Corning, Gorilla Glass Victus + steklo,
  • tečaji so zaščiteni z Armor aluminijem,
  • vodoodporni telefon Samsung brez težav ostane v do 2 metra globoki vodi, do 30 minut,
  • na eni polovici snemajte selfie, na drugi polovici pa si že lahko ogledate predogled v realnem času,
  • možnost snemanja portreta iz vseh zornih kotov,
  • hitra navigacija med aplikacijami, je le klik vstran, skrita na robu zaslona,
  • izkoristite razširjen glavni zaslon, s funkcijo Multi View in optimizirajte svoje aplikacije,
  • pripravljen na udarce! Od stekla do kovine, zložljivi telefon Samsung je osupljivo najtrpežnejši v svojih vrstah.

brezžične slušalke2

Popoln komplet

K novodobnemu prepogljivemu modelu, sodi tudi pripadna oprema, kot so to bluetooth slušalke. Izredno kakovostne, vodoodporne in zmogljive. Na voljo v različnih barvnih odtenkih, boste v njih našli odličnega partnerja tako za klice in igre kot za poslušanje glasbe. Enostavno jih povežete preko mobilca in že uživate v neverjetnem zvoku, ki ga spremljajo globoki basi ter jasni visoki toni, iz dvosmernih dinamičnih zvočnikov.

brezžične

Bluetooth slušalke za novo dimenzijo zvoka

Majhne, enostavne za prenašanje in izredno lahke. Več kot odlično jih lahko nastavite čisto po svojih željah, ter blokirate hrup in druge zvoke. Možnost imate prav tako izenačiti 6 različnih nastavitev, preko katerih bo svet zvoka naravnost popoln in živahen. Narejene so za popolno prileganje, saj so izdelane iz mehkega in fleksibilnega silikona. Na voljo so v treh velikostih, ki jih imate možnost preizkusiti preko aplikacije »test prileganja za bluetooth slušalke«.

Tako, kot ima mobilnik dolgo vzdržno baterijo, jih imajo tudi izbrane bluetooth slušalke. Na voljo vam je namreč kar 5 ur neprestanega poslušanja najljubše glasbe ali gledanje priljubljenih videoposnetkov in filmov. Če je polnilna škatlica le-teh polno napolnjena, pa se čas predvajanja podaljša na kar 15 dodatnih ur. Ni to nekaj neverjetnega?

samsung1.1

Inteligentni ANC

Možnost popolne tehnologije za resnični zvok, vam ANC (ang. Active Noise Cancellation), omogoča izredno gladko preklapljanje med napravami in med dušenjem zvoka, za popoln ambientalni zvok. Z odlično tehnologijo vam bluetooth slušalke omogočajo odstranitev do kar 99 % hrupa v ozadju. Da bi uspešno prilagodili hrup, lahko brez spreminjanja glasnosti, samo nastavite stopnjo ANC, v realnem času. Kar pa je najboljše?

Z določeno besedo, svoje pametne slušalke zbudite in jim lahko dajete ukaze, kot na primer: utišaj ali zamenjaj glasbo; nekoga pokliči, in podobno. Imajo možnost tudi povezovanja med napravami. Na primer, če jih uporabljamo za gledanje filma in nas nekdo kliče, se bodo avtomatsko povezale na telefon. Po končanem klicu pa nazaj na gledanje filma preko računalnika.

Kot rečeno, je na trgu že veliko konkurence in novosti, ki jim mali ljudje že zelo težko sledimo. Ob novih modelih in zmogljivostih, se nam trenuten telefon zdi že skoraj zastarel, žične slušalke pa za v koš. Da vas potolažimo, je to le korak s časom, ki pa v vsakem primeru še vsaj kakšno stoletje ne bo umaknil navadnih modelov, ki smo jim naklonjeni.

Z novostmi, kot sta zložljiv telefon in bluetooth slušalke, se nekateri resnično težko spopadajo, pa vendar je to naša realnost, zato ni greh pogledati in preizkusiti tudi kakšno novo modno muho. Morda pa ugotovite, da vam je konec koncev veliko bolj priročna kot klasičen način.