barvni tiskalnik2

Učinkovita in sodobna rešitev za tiskanje

Če ste lastnik podjetja in iščete učinkovit način kako poenostaviti svoje poslovanje, vas bo nedvomno zanimala učinkovita pisarniška pridobitev, ki vam bo omogočala poenostavljeno tiskanje, skeniranje in kopiranje. Za vsakodnevno vodenje pisarniškega poslovanja boste namreč potrebovali kaj več od navadne multifunkcijske naprave.

Za podjetniške potrebe je količina tiskovin, skeniranih in kopiranih dokumentov večja v primerjavi z uporabniki, ki našteto potrebujejo le za zasebne namene. Ena od najboljših rešitev so naprave Kyocera, ki si jih lahko ogledate v spletni trgovini Anderwald: https://www.anderwald.si/prodajni-program/kyocera-tiskalniki/. Te poleg standardnega tiskanja ponujajo še varčno obojestransko tiskanje ter obenem omogočajo tudi barvno skeniranje, faksiranje in kopiranje. Za manjše in tudi večje obremenitve pa je primeren kakovosten barvni laserski tiskalnik: https://www.anderwald.si/prodajni-program/laserski-tiskalniki/barvni-printerji/.

printer1

Kaj vse omogoča multifunkcijska naprava Kyocera?

Predvsem je tu v ospredju zmogljivost, ki pri nekaterih napravah lahko dosega tudi do 250.000 natisnjenih strani mesečno. Vendar pa sama zmogljivost ni vse, saj je za potrebe sodobnega poslovanja v podjetju predvsem pomembno najti ustrezne celostne rešitve, ki bodo poenostavile in tudi posodobile poslovanje.

Za maksimalno optimizacijo poslovanja so zato potrebne učinkovite tiskalniške rešitve, ki ponujajo celostni sistem za opravljanje vseh najpomembnejših potreb na področju tiskanja, fotokopiranja in skeniranja. Če ima vaše podjetje več oddaljenih delovnih enot znotraj skupnih prostorov, bo razveseljivo tudi to, da sistem Kyocera omogoča hkraten online nadzor več različnih naprav.

Ne le navadno tiskanje, omogočeno je tudi obračunavanje natisnjenih količin, kot tudi preprosto upravljanje skeniranja in lokalnega tiskanja. Edinstveni sistem Kyocera ima lasten servisni modul, s čimer zagotavlja učinkovito upravljanje in varovanje vseh kopirnih opravil kot tudi opravil, ki zahtevajo tisk.

kyocera3

Več kot le multifunkcijska naprava

Velika prednost sistema Kyocera je ta, da zagotavlja popolno varnost pri delu. Postopek poteka tako, da tiskalniško opravilo direktno pošljete na tiskanje. Prejeto opravilo prejme in obdela sistem ter ga shrani na strežnik. Na strežniku bo opravilo shranjeno vse do trenutka, ko se prijavite na eno od izbranih naprav in zahtevate izpis. Po prijavi in izbiri izpisa bo sistem natisnil oziroma opravil predvideno nalogo. Pri tem velja omeniti, da takšno tiskanje lahko izvedete na katerikoli tiskalni napravi, ki je vključena v sistem.

Za neposredno tiskanje pa prijava in prepoznava uporabnika nista potrebna. Ravno tako se ni treba povezati s terminalom, saj mora tu sistem opravili zgolj kontrolo količine izpisanih strani. V tem primeru torej sistem Kyocera samo obdela predvideno opravilo, zapiše število izpisanih strani, ter pošlje opravilo na izbrano napravo. Na tak način je zagotovljeno varno tiskanje.

printer2

Barvni laserski tiskalnik zagotavlja stalno kvaliteto barvnega izpisa

Med najkvalitetnejše proizvajalce tovrstnih naprav se zagotovo še vedno uvrščajo svetovno priznane znamke, kot sta Kyocera in Konica Minolta, ki omogočajo tiskanje na A3 in A4 formatu. Takšne naprave so tako primerne za vse porabnike, ne glede na to, ali gre za manjše ali večje mesečne obremenitve.

Na spletu so na voljo naprave z različnimi kapacitetami, vse pa s svojimi sestavnimi deli zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter so izjemno zanesljive in učinkovite. Zahvaljujoč svoji kompaktni obliki in vsemi funkcionalnostmi, ki jih zagotavlja kvaliteten barvni laserski tiskalnik, z njim lahko bistveno privarčujete pri porabi energije. Potrebuje namreč zelo malo časa, da izpiše prvo stran in omogoča enostavno brezžično povezavo prek Wi-Fi Direct funkcionalnosti.

kyocera1

Od najosnovnejših do najzahtevnejših modelov

Če ste predvideli nizko mesečno obremenitev in večinoma tiskate na A4 formatu, potem bo za vas najprimernejši barvni laserski tiskalnik, ki spada v nižji cenovni razred, a kljub temu omogoča izpis do 30 strani na minuto, kar velja tako za barvne kot črno-bele strani. Ob nakupu boste prejeli tudi priložene začetne tonerje, s katerimi boste lahko natisnili do približno 2.500 barvnih in do 3.500 črno-belih izpisov.

Za večje mesečne obremenitve pa bo primernejši barvni laserski tiskalnik blagovne znamke Kyocera, ki omogoča tiskanje tako na A4 kot tudi na A3 formatu, in sicer 55-60 strani na minuto. Zagotavlja izjemno slikovno kvaliteto, kar mu omogoča napredna tehnologija. Standardna ločljivost tiska je 1.200 x 1.200 dpi. Priloženi so tonerji, ki zagotavljajo do 10.000 oz. 15.000 izpisov.

Ta visokotehnološka naprava je odlična izbira za zahtevne delovne skupine in pisarne. Pri proizvodnji so uporabljene najkvalitetnejše komponente, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in manj obremenjujejo okolje z odpadnimi snovmi.

kyocera2

Pred izbiro pridobite dovolj potrebnih informacij

Če potrebujete nov barvni laserski tiskalnik, si pred nakupom lahko ogledate pestro ponudbo na spletnih straneh podjetja Anderwald, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri. Izredno pomembno je namreč, da se upoštevajo želje in potrebe porabnika, saj je predvsem od povprečne mesečne obremenjenosti odvisno, katera naprava je najustreznejša za vas glede na zmogljivost, ki jo premore.

Ob pravilni izbiri vam bo vaš barvni laserski tiskalnik zagotavljal cenovno ugoden izpis še dolgo vrsto let. Vsekakor se pred dokončno odločitvijo dobro pozanimajte o vseh tehničnih specifikacijah in lastnostih izbrane naprave, odločitev pa naj temelji tudi na tem, ali vam izbrani ponudnik napravo lahko tudi dostavi in skupaj z vami načrtuje servis ter zagotovi ustrezno programsko opremo. Le na ta način boste zagotovili hitro in učinkovito pisarniško tiskanje.