Hitra in kvalitetna vezava magistrskih nalog

Pred vami so še zadnji koraki pred oddajo magistrske naloge, vam pa urejanje besedila po točno določenih navodilih šole, predstavlja težave. Ob takih nevšečnostih so knjigoveznice, v kateri ponudbi je vključena vezava magistrskih nalog, prave za vas. Vezave ponavadi vzamejo le 15 minut do 3 ure časa. Točen čas je odvisen od vaših zahtev in prošenj. Kar vseeno pomeni, da dokončano delo lahko prevzamete še v istem dnevu oddaje.

Vezava magistrskih nalog in kaj sodi zraven

Se vam zdi dokončano delo še daleč čeprav, ste s pisanjem že zaključili? V knjigoveznicah se poleg vezave lahko uredijo še številne druge stvari, kot je urejanje besedila – prelomi, odseki, oštevilčenje, kazalo… To se seveda lahko uredi po točnih navodilih vaše šole. Mnoge knjigoveznice ponujajo tudi lektoriranje in prevajanje oddanega dela. Za ti dve storitvi je potreben dodaten čas. Poskrbi se za pripravo dokumenta za printanje in sam tisk magistrske naloge.

Pri samem urejanju in vezavi lahko izbirate med številnimi izbirami kot so barva platnice, slog pisave, klišeji, tiski (digitalni zlatotisk, mat, slepi tisk, in dotisk na hrbet ali rob), ter dodatki kot so kapitalni trak, zaščitni vogalčki, bralni trak, in CD.

Cena končanega dela je odvisna od dolžine naloge, materialov, vezave in vaših zahtev zanjo. Cenik vseh dodatnih del in same vezave si lahko ogledate na spletu pri večih ponudnikih.

Obsežnejše naloge

Vezava magistrskih nalog katere so obsežnejše kot ponavadi, zahtevajo drugačne standarde. Pri obsežnejših magistrskih nalogah se uporablja lepljena vezava. Pri obsežnejših delih se upoštevajo tudi zahteve kot so izdelava klišeja za tisk na naslovnico, nestandardni formati s posebnega materiala za vezavo, načrte ali večje formate katere je potrebno predhodno zložiti v sam format naloge.

Za tako izdelavo nalog je potreben dodaten čas, a je vseeno možno prejeti kvaliteten končen izdelek, brez, da Vas preganjajo skrbi.