vip prevozi

Odpeljite se na pot v stilu

Se odpravljate na slavnostni dogodek ali poslovno pot? Ali pa morda pričakujete poslovnega partnerja iz tujine, in bi mu želeli ponuditi čim bolj udobno vožnjo? Da boste naredili res dober prvi vtis na svoje goste, jim lahko z VIP prevozi omogočite luksuzno udobje že ob prihodu.

Storitev je namenjena vsem, ki bi želeli izkusiti udobje z vozilom višjega razreda ter potovati v stilu s pridihom prestiža. Ne glede na to, ali se odpravljate na poroko, poslovni sestanek, slavnostno večerjo ali prireditev, vas bo zagotovo navdušila storitev VIP prevozi za udobnejšo vožnjo, ki vam jo nudi podjetje Point2Point.

vip prevozi2

Kaj vse vključuje storitev?

Če se sami odpravljate v tujino, ste lahko deležni izredno udobnega, hkrati pa tudi zanesljivega in varnega transporta do bližnjega letališča. Poleg tega so VIP prevozi primerni za vse, ki potrebujejo protokolarni transport do prizorišča prireditve, sestanka ali slavnostnega dogodka. To je najboljši način, da zagotovite največ udobja za svoje poslovne partnerje oziroma udeležence kongresov ali konferenc.

Vsi, ki pričakujete goste iz tujine, se lahko izkažete s svojim gostoljubjem z VIP prevozi, ki bodo udobno in varno poskrbeli za sproščen transport manjših skupin in posameznikov. To je idealna rešitev za zahtevne turiste, ki so prišli na izlet ali turistične oglede.

vip prevozi11

Luksuzni VIP prevozi za udobnejšo vožnjo

Za potrebe luksuznih prevozov so na voljo avtomobili višjega oziroma luksuznega razreda. A tudi pri izbiri samega vozila imate kot naročnik vi zadnjo besedo. Izbirate lahko med neoznačenimi avtomobili, na katerih ni nobenih nalepk ali reklamnih napisov.

Vsi luksuzni avtomobili, namenjeni storitvi VIP prevozi, ki jo lahko naročite pri podjetju Point2Point, so novejšega letnika in so vedno temeljito očiščeni, tako od zunaj kot od znotraj. Ravno tako se v njih ne kadi, zato nikoli ne boste zasledili vonja po cigaretnem dimu. Za maksimalno udobje vam je na voljo brezžična internetna povezava, postrežete pa si lahko tudi z ohlajeno brezalkoholno pijačo.