samsung s21.

Visoka kakovost slike za najdragocenejše trenutke

Kljub temu, da je trg resnično nasičen s pametnimi telefoni, še vedno lahko najdete takšnega, ki vam poleg izjemne zmogljivosti nudi tudi visokokakovostno snemanje videoposnetkov in fotografij po zaslugi napredne kamere, ki deluje praktično kot akcijska kamera.

Potrebujete nov pametni telefon po zmerni ceni, ker niste zadovoljni s kakovostjo slike? Zdaj vam je na voljo Samsung Galaxy S21 zelo ugodno, saj boste za vse tisto, kar vam ponuja, plačali veliko manj, kot je to običajno pri drugih podobnih izdelkih drugih proizvajalcev. Poleg tega je možno plačilo na obroke, če ga želite postopno odplačevati.

samsung S21

Odlično se obnese pri snemanju akcije v vsaki svetlobi

S funkcijo supertekočega videoposnetka s 60 fps boste s telefonom Samsung Galaxy S21 nemoteno snemali najvznemirljivejše trenutke vašega življenja. Poleg tega se vam ne bo potrebno preveč ukvarjati z nastavljanjem ustrezne osvetlitve, saj kamera omogoča dinamično frekvenco sličic, ki poskrbi za samodejno prilagajanje svetlobe. Tako boste vanjo lahko ujeli super hitre akcijske pustolovščine v šibki ali močnejši svetlobi.

Za kakovostno snemanje hitrih gibov bo poskrbela posebna stabilizacija kamere v Samsung Galaxy S21, ki jo opravlja umetna inteligenca. Vse vaše dogodivščine bodo tako zabeležene s skoraj pravo akcijsko kamero, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

samsung galaxy s21

Visoka ločljivost za nadobudne ustvarjalce videovsebin

Z visoko ločljivostjo 8K video vam Samsung Galaxy S21 omogoča ustvarjanje videoposnetkov, ki se lahko kosajo s sliko na kinematografskem platnu. Če ste vloger ali youtuber, boste svoje videovsebine lahko posneli z 8K ločljivostjo in 24 fps sličicami na sekundo, in povsem navdušili svoje oboževalce. Preprosto posnamete vsebino, jo naložite na izbrano platformo in si jo takoj lahko ogledate. Iz posnetega filmčka pa lahko po želji izrežete izbrano vsebino in jo shranite kot fotografijo.

S sprednjo kamero 10 MP, umetno inteligenco, ki vam pomaga ustvariti edinstvene selfije s tisoče podrobnostmi in hitrim samodejnim fokusom Samsung Galaxy S21 zelo ugodno nudi številne možnosti ustvarjanja visokokakovostnih slik in videoposnetkov.