svetovalka za dojenje2

Svetovalka za dojenje za brezskrbne mamice

Za vse nosečke in mlade mamice, katere preganja preglavica zaradi dojenja, vam bo v pomoč dejstvo, da obstajajo strokovnjakinje, katere vam bodo z veseljem pomagale v teh časih z vašim malčkom. Svetovalka za dojenje je tista, katera vam preda vso potrebno znanje. Prav tako vam priporoča preizkušene metode in ‘trike’ za brezskrbno in preprosto hranjenje otroka.

Pomirjajoče je vedeti, da vas ob tem magičnem času spremljajo strokovnjaki z znanjem, zaupanjem in podporo. Za vse težave s katerimi se soočate vam bodo z veseljem pomagale. V primeru, pa da se kot nosečnice želite pripraviti na čas po porodu, pa je učenje še toliko lažje. Saj boste tudi ve bolj mirne in pripravljene na čas z vašim malčkom.

svetovalka za dojenje1

Predavanja za vaju in vso družino

Naravno hranjenje otroka je lahko najlepša in najmočnejša vez med mamo in otrokom. Vendar pogosto ne steče, tako kot bi upali. Je veščina, katero se lahko nauči, če ste le dovolj vztrajne in imate dovolj znanja in zaupanja vase. Idealno je, če se par že začne pripravljate v času nosečnosti. Tako se pripravite na prve tedne, veste kaj pričakovati in kako se pripraviti.

Danes so že pripravljena predavanja, kjer vam svetovalka za dojenje preda vso potrebno znanje. Lahko še v času nosečnosti. Nosečnicam svetovalka za dojenje priporoča predavanje ABC, kater jih zelo dobro pripravi na vse izzive, mamicam pa spletni tečaj Naj steče polno dojenje.

svetovalka za dojenje

Nasveti, članki in podpora

Hranjenje otroka je lahko zelo preprosto, če se nanj, kot na porod, pripravimo. Na spletni šoli za straše vaju čaka veliko člankov, s pomočjo katerih se bosta dobro pripravila na čas po porodu. Najdejo pa se tudi članki, ki pomagajo mamicam, katere imajo s tem težave in še veliko več.

Nasvete in podporo vam bo z veseljem dala svetovalka za dojenje. Ta bo z pridobljenim znanjem odgovorila na vsa vaša vprašanja in poskrbela za brezskrbno vez med vami in vašim angelčkom. Ostalo podporo pa najdete tudi na spletni skupini mamic in nosečnic, katero najdete na Facebook platformi.